Kirjat

Esikoiskirjani Paljon kaikesta julkaistiin lokakuussa 2019. Löydät sen kirjakaupoista sekä kovakantisena että e-kirjana.

Paljon kaikesta – läsnäolon voima

”Kun sinuun on sattunut, ota aikaa itsellesi. Ympäröi itsesi rakkailla ihmisillä ja anna myös heidän oppia virheistäsi. Paranet rakkauden voimasta.”

Silloin, kun käymme äärirajoilla itsemme kanssa, tarvitsemme eniten rakkautta, pysähtymistä ja armollisuutta.

Rauhallisuutta ja inhimillisyyttä kumpuava ”Paljon kaikesta” tarjoaa jopa kiireisimmälle tienviittoja kohti omaa sisäistä vahvuutta. Veera Jahnin jämäkkä, mutta pehmeä pohdinta tarjoaa luokseen kutsuvaa vertaistukea kaikille, jotka kamppailevat kipukohtiensa kanssa kiireisessä yhteiskunnassa.

Tiiviisti kootut luvut käsittelevät onnea ja innostuneisuutta, empatian merkitystä, rakkautta ja levon tuomaa voimaa kivuliaiden tunteiden kanssa tiedostavan läsnäolon kautta.

Veera Jahnin ajattomat aiheet koskettavat jokaista jossain kohtaa elämää. Kokonaisvaltainen teos tarjoaa lohtua kaikille elämän käännekohdissa ja mahdollisuuksia oppia pysähtymään kiireen keskellä oman itsensä äärelle.

Oman pienen sisäisen lapsensa kohdannut Veera Jahn toivoo lukijaa löytämään oman tiensä elämässä sisäisen viisauden valjastaman kuuntelun kautta.

Kirjan löydät muun muassa seuraavista kaupoista:

E-KIRJA

KOVAKANTINEN
E-KIRJA
KOVAKANTINEN
KOVAKANTINEN
KOVAKANTINEN

Lukijat kertovat

”Kirjasi oli koskettava ja mielenkiintoinen. Olet hyvin rohkea ja sinusta tulee vielä todella hyvä psykoterapeutti.”

Psykoterapeutti

”Sait sanoitettua kuin omasta elämästäni oman polun löytämisen tien.”

Lukija

”Tarinasi on niin kaunis. Parasta oli päästä keskustelemaan lisää aiheista. Paljon kaikesta on kuin apupaketti aivan kaikkeen.”


Lukija

”Koin kuin olisin puhdistunut menneisyyden haavoistani ja saisin vihdoin elää tässä ja nyt.”

Lukija

”Kirjassa käsitellään hyvin montaa asiaa ja suosittelenkin lukemaan tätä hitaasti ja palaamaan yhä uudestaan. Näin kirja avautuu paremmin ja siitä saa sitä voimaa/työkaluja elämään. Uskonpa, että kirjan aiheet koskettavat jokaista joskus elämässä. Kirja on hyvin tiiviisti koottu.”

Kristiina
Kauniimpaa kuin koskaan -blogi

”Kirja on kirjoitettu elämän kriiseissä eläville, mutta kirja soveltuu kaikkien itsepohdintakirjaksi, koska jokaisen alitajunnassa piilee sellaisia kipupisteitä, mm. pelkoja, haasteita, häpeää, joita olisi hyvä pohtia ja työstää.”

Anneli
Kirjojen kuisketta -blogi

”Kirja oli täydellinen. Kuinka olikaan kuin oma tarinani. Kiitos kiitos ❤❤❤❤❤.”

Paula Toljamo
Lukija

”Veeran kirjaa ei voi lukaista nopeasti. Välillä on pysähdyttävä kertaamaan lukemansa sisäistääkseen sanojen syvyyden ja merkityksen. Elämästä ja sen oivalluttavista tapahtumista ja niiden ymmärtämisen halusta on kirja kertova tarinaansa. Miten nykyaikainen elämämme haastaa jo lapsena traumatisoituneen mielen ja kuinka itsensä hoitaminen on kulttuurissamme äärimmäisen tärkeää.”

Maija Luomala
Sielukirjoittamisen perustaja ja yrittäjä

Mieli lehti, 2020

VOIMA – MIELEN TYÖKIRJA

Tulossa…